vi hjælper dig med at holde dig i form på skibet. Som søfarende kan du gennem SEA HEALTH & WELFARE deltage i vores Fit4Sea-konkurrencer samt flere motions- og idrætsarrangementer i løbet af året. 

 

fit4sea - "fit SEAFARER - Safe ship"

Hos SEA HEALTH & WELFARE har vi en lang række af konkurrencer for søfarende i gang. Er du til spinning, til vægtløftning, et spil dart eller fanger du fisk? Så tilmeld dig vores Fit4SEA-konkurrencer. De løber året rundt og afsluttes hvert år d. 31. december, hvor distancerne tælles sammen, fiskevægten opgøres og point samles sammen. Vi trækker lod om mange fede præmier som sportudstyr, fiskegrej og meget mere blandt deltagerne.

Forår og efterår afholder vi en maritim fodboldturnering i Svendborg, hvor der er tradition for at skolerne på Sydfyn deltager, men turneringen er åben for alle - både skoler, rederier og andre maritime virksomheder, og er du til golf, kan du deltage i vores urneringer i Svendborg og Vestjylland.

Hold øje med invitationerne på denne side og på vores Facebookprofil. Her finder du info om tid, sted og sidste frist for tilmelding.

 
 

Motions-
konkurrence

Fish at sea

DART AT SEA

Sportsbegivenheder på land

golFturnering

maritim fodbold