To gange om året, i maj og september arrangerer SEA HEALTH & WELFARE fodboldturneringer i Svendborg. Maritime skoler og rederier kan stille med det antal hold, de ønsker.

 
 
 

maritime messi'er

 

Går du rundt med en Messi i maven? Så husk at tilmelde dig vores fodboldturnering. Du behøver ikke at være lige så god som Messi. Måske har du bare lyst til at være aktiv en eftermiddag med andre fra den maritime verden. Vi afholder to gange om året fodboldturneringer på i Svendborg på Sydfyn. Der er tradition for at de maritime skoler på Sydfyn deltager i fodboldturneringerne, men rederier og andre maritime virksomheder er også meget velkomne. Alle kan stille med det antal hold, de ønsker. Et hold består af 7 spillere + 2-3 udskiftningsspillere.

Alle spiller i fodboldstøvler og med de obligatoriske benskinner, begge dele kan lånes i begrænset omfang gennem SEA HEALTH & WELFARE. Kampene bliver dømt af dommere fra dommerunionen på Fyn.

Vi spiller på fodboldbanerne ved Hellegårdsvej i Svendborg. Første kick off er omkring kl. 14.30 og sidste slutfløjt er kl. ca. 18.00. Kampprogram fremsendes til holdenes kontaktpersoner inden start.

 

artikler relateret til Sport og idræt