Invitation til indflytterreception

 

Kære venner, samarbejdspartnere og interessenter,

I er hermed inviteret til indflytterreception i det nye domicil for Handelsflådens Velfærdsråd (HFV), Søfartens Arbejdsmiljøråd (SEAHEALTH) og Søfartens Bibliotek.

I slutningen af 2015 forlod HFV, SEAHEALTH og Søfartens bibliotek deres respektive adresser i hhv. København NV og København K for at flytte under samme tag i et ny renoveret hus i Rødovre. Siden da, har de tre organisationer arbejdet på at indrette sig og komme ordentligt på plads i de nye omgivelser.

Fredag d. 26. februar er alle flyttekasser tømt, it- og telefonsystemer funktionsdygtige, kaffemaskinen på plads og de glade medarbejdere i fuld sving med deres vante arbejdsopgaver (der ikke omfatter flytning…). Det vil vi gerne markere med en housewarming for alle vores venner, samarbejdspartnere, interessenter og hvem der ellers kunne have lyst til at deltage. Så tag din kollega under armen og kig forbi til lidt godt til ganen og en pindemad.

Det foregår altså fredag d. 26. februar, 2016 på vores nye adresse, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre. Gæster er velkomne fra kl. 14.00 – 16.00.

På SEAHEALTH’s hjemmeside under "Kontakt os” kan man finde en beskrivelse af, hvordan man finder os både for bilister, dem der tager tog og/eller bus eller, hvis man er på cykel.

Vi glæder os til at se jer, og byde alle velkomne i vores nye lokaler!

 
Martin Vondracek