Ny konsulent i SEA HEALTH & WELFARE

 

Ny konsulent i SEA HEALTH & WELFARE
Mads Monrad Møller - ækvatorjomfru og vild med crocs
 

 
Mads
 


Mads, hvad er en Ækvatorjomfru?

”Det er en søfarende, der endnu ikke har krydset ækvator. Sådan én som mig, som kun har sejlet i Nordeuropa. Jeg har som dual-officer i Maersk Line sejlet i Europa, Nordamerika og Østen, men jeg nåede aldrig så langt sydpå, at jeg fik en Ækvatordåb.”
 

Du er ikke så lav, Mads. Er skibene indrettet til én på næsten 2 meter?

”Det er ikke altid tilfældet, nej. Jeg har oplevet at skulle slå nogle knuder på mig selv for at se ind i en skærm, der er placeret alt for lavt på en kontrolpult. Jeg har også meget store fødder, så det kan også være svært at finde sikkerhedssko, der passer mig. Det er ikke fordi, jeg så bruger crocs i stedet. Dem er jeg bare glad for at have med på vandreture, som jeg er ret begejstret for. Der er ikke noget bedre end at smide vandrestøvlerne efter et lang tur og hoppe i et par crocs.”
 

Hvordan kan vi hjælpe sådan nogle som dig på et skib, Mads?

”Noget af det jeg ser frem til som konsulent i SEA HEALTH & WELFARE er at få adfærdsdesign og ergonomi til at spille ude på skibene. Det skal være nemt at huske at tage høreværn på, selvom man kun skal på en kort tur igennem maskinen. Mange korte ture resulterer nemlig også i høreskader. Og hvis nu skibet ikke er bygget til en viking som mig, så kommer vi med råd til at indstille arbejdspladsen på en sådan måde, at man stadig passer på sin krop.”