Ny konsulent i SEA HEALTH & WELFARE

 

Ny konsulent i SEA HEALTH & WELFARE
Misha Jensen - sportsfreak og kampvognssergent
 

 
Misha
 


Misha, du lyder lidt sjov, hvor er du fra?

”Jeg er fra Thy i Nordjylland. Nu bor jeg i København."
 

hvordan er det at bo her?

”Jo tak, der er helt ok her. Selvom jeg har havudsigt derhjemme, er det meget anderledes end at være til søs. Jeg har i de sidste to år arbejdet som befaren skibsassistent i Berylfeltet med ESVAGT OBSERVER. Inden da var jeg otte år i forsvaret som sergent og udstationeret til Afghanistan. Så det er lidt noget andet at komme i land igen, og til København."
 

Du ser stærk ud, Misha, kan man holde sig i form på skibet?

”Jeg har været flittig bruger af Fit4SEA-konkurrencerne til søs. Jeg har dyrket en del styrketræning og fungeret som træner for andre besætningsmedlemmer. Jeg synes, det er et ret genialt koncept for et konkurrencemenneske som mig. Der er noget, der passer til enhver smag. Jeg ser frem til at være med til at videreudvikle på Fit4SEA-konceptet."
 

Hvordan kommer Fit4SEA til at se ud i fremtiden?

"I næste udgave af magasinet ’at SEA’ præsenterer vi søfarende for en klip-ud-artikel om ”mikrotræning”, der er en supersmart træningsform til den travle søfarende. Man træner 7 eller 15 minutter, og det er træning, der rykker. Det betyder ikke noget, om man er nybegynder eller rutineret sportsudøver. Man kan tilpasse det til et niveau, der passer én. Og så kan man udføre øvelserne stort set overalt og uden remedier, da man blot bruger sin kropsvægt til træningen. Det  varer heller ikke længe, før vi introducerer korte træningsvideoer til de søfarende. Træning på skibet, der er nemt, tilgængeligt og for alle. Og så en masse fede præmier. Det kan de søfarende se frem til."