Præmier på vej til 105 heldige søfolk

 

Så er der er præmier på vej til de heldige søfolk, der har deltaget i vores motionskonkurrencer Fit4SEA i 2017.

Når man deltager i Fit4SEA-konkurrencerne optjener man lodder til de præmier, og vi er nu i gang med at sende præmierne ud i disse dage. Blandt præmierne er rygsække, pulsure, trænings-hulahopringe, hængekøjer, træningsjakker, badmintonketchere og meget mere.

Se oversigt over præmievindere for 2017

Der er en ekstra præmie til de fem vindere af de individuelle konkurrencer – en T-shirt med vinderkonkurrencens logo og VINDER trykt på ryggen i guld!

Er du misundelig? Så kom i gang med at motionere ude på dit skib, og send dine resultater ind til os. Når du har løbet, cyklet, crosstrainet eller roet 100 km eller styrketrænet de første fire timer, får du årets Fit4SEA T-shirt, og du deltager i lodtrækningen til næste år – foruden at du bliver sundere!

Årets præmier er sponsoreret af Ulykkesforsikringsforbundet for Dansk Søfart (UDFS), KVH Media og Hvidovre Sport.

 
Sport, Sundhed, VelfærdDyveke Nielsen