Podcast at SEA er i luften!

 
Podcast.png
 
 

Få tips til et sundt og sikkert skib fra SEA HEALTH & WELFAREs fra vores eksperter

Er du også vild med podcast? Nu kan du blive klogere på det gode arbejdsliv til søs ved blot at læne dig tilbage i sofaen, smide fødderne op og trykke på play. Vi er nemlig i fuld gang med at lave podcasts, hvor vi stiller skarpt på sikkerhed, sundhed og velfærd til søs.

I denne første episode interviewer vi SEA HEALTH & WELFAREs to faglige ledere, Vivek Menon og Irene Olsen. Vi får en snak om, hvad du som søfarende kan forvente af SEA HEALTH & WELFARE i 2018. Lyt med, når begge kommer med tips til et sundt og sikkert skib.

Du kan høre Podcast at SEA lige her på hjemmesiden eller på Apple Podcasts lige her.

Glæd dig til næste podcast, hvor du kan høre kaptajn på MADRID MÆRSK, Thomas Lindegaard Madsen, fortælle om, hvad han bruger SEA HEALTH & WELFARE til for et bedre arbejdsliv til søs. Vidste du, at alle elsker bingo på MADRID MAERSK?