50 push ups i ét stræk! Hvor sej er denne besætning på ADRIAN MAERSK?

 
50 push ups i ét stræk! Hvor sej er denne besætning på ADRIAN MAERSK?
50 push ups i ét stræk! Hvor sej er denne besætning på ADRIAN MAERSK?
50 push ups i ét stræk! Hvor sej er denne besætning på ADRIAN MAERSK?
50 push ups i ét stræk! Hvor sej er denne besætning på ADRIAN MAERSK?
 
 

Intet gør os gladere end at modtage beskeder fra besætninger, der sammen gør en indsats for et sundere og sjovere arbejdsliv til søs. Derfor blev vi ekstra glade, da vi modtog disse billeder fra maskinmester, Anders Westerstad på ADRIAN MAERSK. Anders skrev følgende besked: 

The idea to conduct this competition came originally from "at SEA issue 1 2016" and the article regarding a 30 days challenge to do 50 push-ups in one go. We developed this into a 20-30 days training session following the set up in the magazine, ending with a competition where a referee will count and set a variable pace which the competitors have to follow in order to distinguish winners. The competition has been conducted three times with all crew involved, some crew members will follow and record the progress according to above training session and others will exercise for themselves and we all meet for the competition.”

Godt gået!

Besætningen på ADRIAN MARSK kan godt forvente en lille pakke i den nærmeste fremtid fra alle os i SEA HEALTH & WELFARE.

Vil du også i gang? Så download vores 30-dags push-up udfordring her!