Sjælsø Rundt 2018 – tak til sponsorer og deltagere. Vi ses næste år!

 
Sjælsø Rundt 2018 – tak til sponsorer og deltagere. Vi ses næste år!
 
 

Af Søren Phillip Sørensen
 

For sjette år i træk kørte erhvervet Sjælsø Rundt – denne gang under navnet Team Maritime. I år blev løbet afviklet søndag d. 10. juni og betingelserne for en god dag var tilstede fra morgenstunden.

De mere end 80 ryttere, der repræsenterede erhvervet bredt fra organisationer, rederier, leverandører over styrelse og søfarende, havde en fin base, inden strabadserne kaldte på de fire ruter. I det store telt blev der serveret morgenmad, frisk kaffe og vand og efterhånden som rytterne kom hjem stod den på frokost, kolde fadøl og sodavand. Alt sammen styret af flere frivillige.

Arrangementet kunne kun lade sig gøre med de velvillige sponsorer. I år var sponsorerne:

Ulykkesforsikringsforbundet for Dansk Søfart, Maskinmestrenes Forening, PFA Pension, Søfartsstyrelsen, Clipper, Nordic Tankers, TPO Group, OSK-ShipTech, Marlink og Søren Philip Sørensen, tidligere Handelsflådens Velfærdsråd.

Sjælsø Rundt er en strålende mulighed for at både netværke, møde gamle kollegaer og samtidig få god motion. Alle havde en god dag og heldigvis ingen større uheld på ruterne.

Der vil uden tvivl blive kørt Sjælsø Rundt igen i 2019, når Team Maritime ruller afsted. Vi vil også sørge for at sponsorere søfarende igen næste år, så husk at holde dig opdateret på vores hjemmeside.

Tak til alle!