Uddannelse i arbejdsmiljø (§16-kursus) – nu som e-learning om bord

 
Uddannelse i arbejdsmiljø (§16-kursus) – nu som e-learning om bord
 
 

Søfarende kan nu tage sikkerhedsgruppens obligatoriske arbejdsmiljøkursus, også kendt som "§16-kurset"på danskflagede skibe.

SEA HEALTH & WELFARE og Seagull Maritime AS har i samarbejde udviklet det nye kursus, der kan udføres om bord på skibet, til medlemmer af sikkerhedsorganisationen. E-learningskurset dækker også de internationale krav, der er fastsat i Maritime Labour Convention, 2006, Regulation 4.3 – Health and safety protection and accident prevention og Guidelines for implementing the occupational safety and health provisions of the Maritime Labour Convention, 2006, Section 5.7.

Kurset er godkendt af Søfartsstyrelsen.

Formålet med kurset er at give søfarerende den nødvendige uddannelse og viden, der er påkrævet for at udføre opgaverne som medlem af sikkerhedsorganisationen. Kurset forbinder teori og praksis i samarbejde med kolleger om bord for at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø om bord. Ved at muliggøre uddannelse om bord vil vi samtidigt kunne bidrage til en mere bæredygtig løsning ved at reducere rejse- og kursusaktiviteter.

Uddannelse i arbejdsmiljø som e-learning på skibet kan købes af rederier til skibe fra den 6. august 2018. For flere detaljer om kurset og priserne, klik venligst her.
 

Se §16-kursus trailer

 

Om SEA HEALTH & WELFARE

SEA HEALTH & WELFARE er sat i verden for at forbedre sikkerheden, sundheden og trivslen for søfarende i den danske handelsflåde. Vi bidrager ganske enkelt til et mere sikkert, sundt og effektivt arbejdsmiljø om bord. Vores mål er at dele den nyeste og bedste viden og praksis i branchen. SEA HEALTH & WELFARE er internationalt anerkendt for at tilbyde kvalitetsløsninger og -rådgivning til arbejdsmiljø til rederier og besætningsmedlemmer. Denne globale stilling har i senere år ført til, at søfarende og redere over hele verden benytter sig af viden og tjenester fra SEA HEALTH & WELFARE.
 

Om Seagull Maritime AS

Seagull Maritime AS er førende udbyder af e-learning og kompetencesystemer til søfarende over hele verden og tilbyder et omfattende bibliotek af træning og kurser om bord til overholdelse af lovgivningen og for at fremme de søfarendes viden.

Seagull Maritime, der blev grundlagt i 1996 af erfarne søfarende, er vokset til et dynamisk selskab i samarbejde med førende rederier for at levere et komplet udvalg af vurderings- og styringsværktøjer.

Seagull Maritime løsninger anvendes af mere end 10.000 skibe og kontorer i hele verden.

Seagull Maritime har hovedkontor i Horten, Norge og har kontorer i Tokyo, Singapore, Hong Kong, Grækenland, Tyskland, Polen og Storbritannien.