Tak til alle deltagere i golfturneringen på Varde Golfklub

 
Tak til alle deltagere i golfturneringen på Varde Golfklub
 
 

Onsdag d. 15. august spillede vi årets traditionelle ”Danish Open” velfærdsgolfturnering i det vestjyske. I år på Varde Golfklubs bane. 54 glade og ivrige golfspillere var strømmet til fra hele landet, og de var klar til at indtage banen kl. 9. Efter at en hidsig byge var passeret i starten af dagen, klarede det op, og det blev en smuk dag at spille golf i. Der var godt humør ude på banen, og da spillerne kom retur til klubben efter 4-4½ times spil. 

Vi sluttede dagen af med dejlig sommeræggekage i tre variationer, og til slut var der præmieuddeling af mange dejlige sponsorgaver.

Til første- og andenpladserne i både A- og B- rækken var der et gavekort til Færgen, og derudover havde mange lokale maritime virksomheder doneret præmier, så alle golfspillere kunne gå hjem med en stor eller mindre præmie. Vinder af A-rækken blev Carl Henning Jensen, Blåvandshuk Golfklub og vinder af B-rækken blev Ingvar F. Skøtt. Tillykke!

Se stemningsbilleder fra dagen her.

Næste års dato og sted er allerede fastlagt. Vi spiller onsdag den 21. august 2019 på Breinholtgård Golf Klubs bane.

Vi ses til golf for søfarende!

 
Velfærd, Sport, SHWDyveke Nielsen