Ny konsulent i SEA HEALTH & WELFARE

 

Anna Bergmark
 

 
Anna B
 


Vi har fået en ny kollega. Hun hedder Anna Bergmark og er uddannet skibsfører fra Marstal Navigationsskole. Anna har en god portion alsidig viden om livet til søs. Hun har blandt andet sejlet på en lille færge mellem Helsingør og Helsingborg og fragtet turister i Københavns havn på kanalrundfart. Anna har også undervist studerende på Grønland i sikkerhed, miljø, søret og meteorologi, og så har hun været ’safety officer’ i det tidligere Axis Offshore på et hotelskib med op til 290 mennesker om bord.

Anna ser frem til at sætte sit præg på velfærdsinitiativer anno 2019: ”velfærd om bord i dag er ikke det samme som det var engang. Jeg ser frem til stille skarpt på bl.a. en mangfoldig besætning og på internet, og få udviklet nye initiativer, der matcher søfarendes behov i dag.”

Anna vil i den kommende tid bl.a. komme på skibsbesøg på danskflagede skibe for at undersøge, hvad der skal til for at skabe et godt arbejdsliv til søs i 2019.
Tag godt imod Anna derude!

Du kan kontakte Anna på anb@shw.dk og på +45 2574 5844.