Health & Safety at Sea version 5.0 er et it-program til skibet, som giver adgang til en lang række programmer som fx behandling af kemikalier, risikovurdering, catering og Lægehjælp. Læs mere om programmet her. 

 

it-programmet health & safety at sea

Programmet “Health & Safety at Sea” er et unikt værktøj, som skibe og rederier kan bruge til at få adgang til de følgende værktøjer, på kontoret eller på skibet. Programmet giver dig mulighed for:

  • Risikovurderinger: Her kan du holde styr på, og vedligeholde dine risikovurderinger på skibet. 
  • Kemikaliebehandling: Har kan du registrere og holde styr på de kemikalier, I bruger på skibet og som ikke indgår i fragten og eller lasten.
  • Catering: Her kan du hente information om fx sikkerhed og hygiejne i kabyssen. Der er sunde og lækre opskrifter og meget mere. 
  • Sikkerhedsorganisationen: Her får du adgang til sikkerhedsorganisationens opgaver på skibet . Programmet indeholder fx. skabeloner til oprettelse af dagsordner, referater m.m. på sikkerhedsmøder. 
  • Lægebog for Søfarende: Her får du adgang til sygdomsbehandlerens lægebog fra 2016 i elektronisk format. 
  • Vejledninger og guides i e-Reader: Programmet giver dig også adgang til en lang række SEA HEALTH & WELFARE vejledninger, tegninger og posters, fx drikkevandsvejledningen og branchevejledninger, i et elektronisk format. Enkelte af disse kræver dog brugerbetaling. 

Programmet kan anvendes på en enkelt computer, eller på  et netværk af computere. Du kan skifte mellem engelsk og dansk sprog, og programmets brugervenlighed gør det let for skibe og rederier at følge national og international lovgivning.

 

 

version 5.0 - nye funktioner

I den seneste version 5.0 af "Health & Safety at Sea"har vi introduceret en ny og mere moderne Microsoft teknologi, der giver mulighed for nye funktioner og features. Ligesom det var tilfældet med version 4.0, så kører version 5.0 i en offline tilstand og baner samtidig vejen for vores langtidssigtede vision, nemlig en online platform. Den gamle Microsoft Access baseret fil-database er blevet erstattet af et Microsoft localDB SQF server setup, som giver et robust miljø, hvor flere brugere kan arbejde samtidig. Programmets nye facade er baseret på HTML, og er understøttet af moderne og opdaterede webbrowsers. Dette betyder, at brugerfladen vil fungere præcis ligesom en webbrowser. Med disse nye funktioner stræber vi efter at give brugeren en bedre oplevelse med programmet. 

Køb din version af IT-programmet "Health & Safety at Sea"