Videndeling på havnemøde i Rotterdam

I denne uge afholdt vi det årlige havnemøde for sømandsklubberne i Aalborg, Århus og Esbjerg. Denne gang i Rotterdam, hvor et team fra SEA HEALTH & WELFARE bød velkommen til Jan Erik fra Sømandsklubben Esbjerg, Carsten fra Sømandscenteret i Aalborg og Paw fra Sømandsforeningen i Aarhus.  

Medarbejderne i de tre sømandsklubber udfører yderst vigtige opgaver for de søfarende , der besøger de tre store havne. Deres ansvarsområder omfatter skibsbetjening og levering af velfærdstjenester til de søfarende, hvilket spiller en central rolle i at sikre deres velbefindende under opholdet i de respektive havne. 

 Vært for havnemødet var Belinda fra SEA HEALTH & WELFAREs skibsklub i Brielle.  Med på havnemødet var desuden vores Welfare Officer Mohamed fra Port Said og fire fra vores kontor i Rødovre, Danmark.

 Under mødet delte deltagerne deres erfaringer, udvekslede idéer og fik ny inspiration til at forbedre velfærden for de søfarende. Dette samarbejde på tværs af havnene og organisationerne er afgørende for at opretholde en høj service for de søfarende. 

Læs mere om vores støttepunkter i Rotterdam og Port Said, og få et overblik over andre organisationers støttepunkter i Danmark og udlandet her.

Troels Leth