sker en ulykke, vil der være behov for en opfølgning på krisen. Få fod på den gode kommunikation og undgå at forværre krisen med forkerte ord og signaler. En velfungerende kommunikation under og efter en ulykke har stor indflydelse på den følgende trivsel om bord.

 

OM KURSET

Målgruppe
Kurset er for dig, der om bord kommer til at stå midt i orkanens øje, når uheldet rammer og dig til lands, der har til opgave at koordinere, styre og kommunikere, dvs nøglepersonen i land.

Tilmeldingsfrist
Der er pt ingen åbne kurser. Der kan oprettes rederikurser.

Pris
Prisen for kurset er 4.800 kr. ekskl. moms pr. person. Prisen inkluderer undervisning, deltagermaterialer (inkl. bogen "Det gode arbejdsliv til søs"), ophold (overnatning i enkeltværelse) og forplejning.

Varighed
Kurset er et internatkursus med en varighed på to dage. Første undervisningsdag er kl. 10:00-17:00. Anden undervisningsdag er kl. 8:30-15:00.

Tilmeldingsinfo
Ønsker du mere information om kurset eller et virksomhedstilpasset kursus, kan du kontakte SEA HEALTH & WELFARE på info@shw.dk eller +45 7240 2610. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsmail og så oplyser vi, hvornår vi har åbne kurser.

 

FORMÅL OG INDHOLD

Ved at tage udgangspunkt i, hvordan vi alle erfaringsmæssigt vil reagere i en krisesituation, kommer vi omkring krisehåndtering og god praksis.

Formålet med kurset er at give dig redskaber til, hvordan man kan håndtere kriser og undgå misforståelser og frustrationer på grund af uklar kommunikation og manglende forståelse for hinanden i en tilspidset situation.

Bemærk at værktøjer til konfliktløsning og kommunikation også kan bruges i generel konflikthåndtering om bord.

Kurset indeholder bl.a. emner som:

  • Hvordan får man situationen under kontrol og holder styr på tropperne, når uheldet rammer?
  • Hvilke ord er de rette at sætte på den hændelse, der er sket? 
  • Hvad skal der til for at alle føler sig set og hørt?
  • Hvad er kriser og hvordan håndterer vi dem?