Kurset Almen Fødevarehygiejne er en certifikatuddannelse, der opfylder kravene fra den danske fødevarestyrelse og Søfartsstyrelsen. vi udbyder det som e-learning for at gøre det lettere for rederierne og crew agencies at tilbyde deres personale et certifikatkursus, der dokumenterer, at kravene i MLC 2006 konventionen er opfyldt.

 

Godt at vide

Denne registrering er for rederier, crew agencies og andre, der vil registrere medarbejdere til hygiejnekurset fra SEA HEALTH & WELFARE. Kurset "Almen Fødevarehygiejne" er en certifikatuddannelse, der opfylder kravene fra den danske fødevarestyrelse og Søfartsstyrelsen.

 

OM HYGIEJNEKURSET

For at imødekomme de kommende krav i MLC og den danske bekendtgørelse skal rederierne have styr på, at personalet i kabyssen har de nødvendige kompetencer. I den forbindelse er SEA HEALTH & WELFARE blevet godkendt til at afholde hygiejnekurser. Derfor udbyder vi hygiejne-certifikat kurser som e-learning.

Målgruppe: Ikke fagligt uddannet skibskokke, skibsassistenter og andre der laver mad til andre.
Tilmeldingsfrist: Løbende.
Pris: Kursusgebyr på 995,00 kr. ekskl. moms.

 

Voucher-kode

For at logge ind og komme igang med vores hygiejnekursus på e-learning platformen på www.prologio.com skal I bruge voucher-koder. Voucher-koder sendes via e-mail til den ordreansvarliges e-mailadresse, når registrering er gennemført. Hver voucher-kode kan kun benyttes af en kursist, dvs. at en indløst kode er bundet til den kursistprofil, som har brugt voucher-koden første gang. Samtidig er hver enkelt voucher kun gældende for ét kursus og kan ikke benyttes til log-in på flere kurser. Det er den ordreansvarliges opgave at videresende voucher-koderne til de tilmeldte kursister.

 

Faktura

Når du har gennemført din tilmelding af kursister til hygiejnekurset, vil du som ordreansvarlig modtage mail med voucher-koderne. Vær opmærksom på, at du skal videresende voucherkoderne til dine registrerede kursister sammen med instruktionsdokumentet, som er vedhæftet i denne mail, som du modtager.

Faktura vil blive eftersendt til den mail, som angives i tilmeldingsformularen. Det er vigtigt, at du i tilmeldingsformularen indtaster jeres interne reference. Denne reference bruges til fakturering.

Du kan tilmelde op til fem kursister af gangen. Ønsker du at tilmelde flere end fem, må du efter de første fem tilmeldinger, starte forfra og benytte samme tilmeldingsformular.

 

praktiske informationer

 • Kurset kan kun afvikles online med adgang til en internetforbindelse.

 • Kurset ”husker” hvor du er kommet til, så du kan stoppe midt i kurset og genoptage det, når det passer dig.

 • Kurset afvikles via en internetbrowser, så du kan tage kurset i rederiet, hjemme eller andre steder, hvor der er internetadgang.

 • Kurset er interaktivt, speaket og tilbyder blandt andet faciliteter som ordbog. Efter hvert modul er der en modultest, som skal bestås, for at man kan komme videre til næste modul. Kurset afsluttes med en sluttest, hvorefter man kan udskrive et personligt kursusbevis.

 • Sluttesten i kurset er låst og kræver kursistens login. Sluttesten kan først åbnes, når kursisten har gennemgået alle syv fagmoduler. Det vil sige, at kursisten ikke kan springe fagmodulerne over. Kursisten skal også åbne de enkelte fagmoduler op med en kort "test dig selv" i slutningen af hver fagmodul.

 • I slutningen af hvert modul er der en "Test dig selv". Spørgsmålene i "Test dig selv" er nogle af de samme, som du også kan møde til eksamen, så det er en god ide at træne undervejs.

 • Eksamensspørgsmålene udtrækkes maskinelt og tilfældigt fra en stor pulje af spørgsmål, således at prøven aldrig vil have nøjagtig de samme spørgsmål i samme rækkefølge.

 • Eksamen er multiple choice og bestås ved 90% rigtige besvarelser. Kikser det første gang, så kan du prøve igen med det samme. Når du består, åbnes ikonet 'Certifikat' og du kan derefter udskrive et certifikat på en printer. Bemærk at kursistens nærmeste leder skal underskrive certifikatet for at validere det.

 • Husk at skrue op for lyden på computeren, så du kan få lyden med. Benyt høretelefoner. Du kan også skrue op og ned for lyden i programmet.

 • Du kan vælge at holde pause samt spole frem og tilbage i kapitlet for at lytte til speaken en ekstra gang. Du kan også læse det, speaken læser op, ved at klikke på ikonet T.

 • Vil du se filmene, anbefaler vi, at du downloader dem på en god internetforbindelse og afspiller dem fra din computer.

Nu har du et certifikat, som rederiet skal have en kopi af for at kunne dokumentere, at de rette kompetencer er til stede i kabyssen.

 

Support

Hvis du oplever tekniske problemer med kurset eller hygiejnecertifikaterne, beder vi dig kontakte MOCH på telefon +45 2016 2074 eller mail support@moch.dk.