Er du og dit skib til en lidt roligere form for motion, kan I spille dart. Spillet vi spiller er 501, konkurrencen foregår internt på skibet og en runde/kamp består af 10 runder

 

kom godt i gang med dart

Har I brug for hjælp til indkøb af dartspil, kan I gøre det gennem indkøb til skibsklubben, så hjælper vi jer i gang. Har I allerede et dartspil, skal I blot downloade skemaet nederst på denne side. Så er det bare om at komme i gang og ramme 501 point. Send resultaterne til os, og så er konkurrencen i gang. Samtlige spillere vil efter den første kamp modtage en T-shirt med dartlogo – på samme måde som i Fit4SEA konkurrencen.

 

Reglerne for 501

  • Det gælder om først at komme fra 501 til 0 point på færrest mulige pile. Der skiftes til at kaste og hver spiller har 3 pile per omgang.
  • Spillet skal afsluttes på en double eller bulls eye (det røde felt i midten, der i dette tilfælde gælder for dobbelt 25).
  • Hvis en spiller scorer flere point end det kræves for at afslutte træder bustreglen i kraft. I dette tilfælde tæller scoren ikke og spilleren bliver på den score han/hun havde fra sidste omgang.
  • Pile, der springer tilbage, må ikke kastes om.
  • Falder pilen ud af dartskiven før tavleføreren har godkendt den, tæller den ikke point.

Resultaterne skal indsendes til sport@shw.dk.

Hent skema til registrering af dartresultater