De 8 sikkerhedsled - Spil

De 8 sikkerhedsled - Spil

from 250.00

Få gang i den svære snak om sikkerhed. De 8 Sikkerhedsled er blevet suppleret med et brætspil, der skal hjælpe til at få en dialog i gang om emner, der er svære at tale om og daglige rutiner, der fungerer godt.

Priser og medlemskab
Medlemmer af SEA HEALTH & WELFARE er alle dansk flagede skibe over 20 BT og andre der er tilmeldt ordningen. Vælg ”medlem” eller “ikke-medlem” i feltet nedenfor for at se prisen.

Vil du være medlem af SEA HEALTH & WELFARE? Ring til os på +45 7240 2610 eller skriv en mail til info@shw.dk.

Priserne er ekskl. moms.

Medlemskab:
Quantity:
Tilføj til kurv

Læs mere om dette produkt

For at styrke en sikkerhedskultur skal der sættes ind på mange områder. De 8 sikkerhedsled er et værktøj, der afspejler de væsentlige led for, hvordan en god sikkerhedskultur kan skabes. Pointen er, at vi skal arbejde med alle led for at sikre, at projektet lykkes og kæden ikke hopper af. Det gamle ordsprog fortæller os, at kæden ikke er stærkere end det svageste led.

Vores symbolik er, at sikkerhedskulturen ikke er stærkere end det svageste led SEA HEALTH & WELFARE's kæde har 8 sikkerhedsled med tilhørende værktøjer. Værktøjer som understøtter og opbygger den gode sikkerhedsadfærd. Jo flere sikkerhedsled, man som rederi vedligeholder, jo stærkere en kæde. Jo færre sikkerhedsled, man som rederi har på plads, jo svagere en kæde.