Food at Sea

Food at Sea

from 300.00

Lækker og varieret mad med saft og kraft. Som noget nyt kommer kogebogen også i en filip­pinsk/engelsk udgave til hjælp for de filippinske kokke, hovmestre og andre medhjælpere i kabyssen.

Bestilling
Her kan du betale med kreditkort. Priserne er ekskl. moms. Ved dansk leveringsadresse vil moms blive pålagt prisen.

Medlemskab
Rederier registreret med dansk-flagede skibe er medlemmer hos SEA HEALTH WELFARE. Vælg ”medlem” i feltet nedenfor. Ikke dansk-flagede skibe: Vælg ”ikke-medlem”.

Vil du være medlem af SEA HEALTH & WELFARE? Ring til os på +45 7240 2610 eller skriv en mail til info@shw.dk.

Note: Kontakt venligst salg@shw.dk med indkøbsordre, hvis du er et dansk rederi og ønsker at bestille produkter, der skal leveres i Danmark med momsfritagelse.

Medlemskab:
Quantity:
Tilføj til kurv

Læs mere om dette produkt

For at mætte efterspørgslen er kogebogen nu gen­optrykt. Som noget nyt kommer kogebogen også i en filip­pinsk/engelsk udgave til hjælp for de filippinske kokke, hovmestre og andre medhjælpere i kabyssen.

Vi håber, at de nye kogebøger vil give god inspiration og variation i kosten om bord. Samtidig med genoptryk­ning af kogebogen brygger vi på 12 nye opskrifter fra det mere traditionelle danske køkken.

Glæd dig til hakke­bøffer, medisterpølse og flæ­skesteg tilberedt med fokus på velsmag og nydelse uden at sulet sætter sig på sidebenene. De 12 nye opskrifter lander i kabys­sen inden sommer.

Velbekomme.