Kriser til søs

Kriser til søs

from 30.00

Kriser til søs giver gode råd til, hvordan I håndterer krisereaktioner. Her kan du læse om, hvordan man håndterer krisetegn professionelt i en organisation og på det personlige plan. 

Bestilling
Her kan du betale med kreditkort. Priserne er ekskl. moms. Ved dansk leveringsadresse vil moms blive pålagt prisen.

Medlemskab
Rederier registreret med dansk-flagede skibe er medlemmer hos SEA HEALTH WELFARE. Vælg ”medlem” i feltet nedenfor. Ikke dansk-flagede skibe: Vælg ”ikke-medlem”.

Vil du være medlem af SEA HEALTH & WELFARE? Ring til os på +45 7240 2610 eller skriv en mail til info@shw.dk.

Note: Kontakt venligst salg@shw.dk med indkøbsordre, hvis du er et dansk rederi og ønsker at bestille produkter, der skal leveres i Danmark med momsfritagelse.

Medlemskab:
Quantity:
Tilføj til kurv

Læs mere om dette produkt

Krisereraktioner kan opstå på baggrund af mange forskellige ting. Det kan være en ulykke om bord, det kan være meldinger hjemmefra af ubehagelig karakter, det kan være piratoverfald eller en kollega i krise.

Det er naturligt at reagere efter en voldsom eller vanskelig hændelse, også selvom du eller dine kollegaer ikke synes, at der er sket noget alvorligt. Og det kan være godt at have kendskab til, hvilke reaktioner og symptomer man skal kigge efter og ikke mindst, hvordan man skal reagere i forskellige krisesituationer.