Lokaludsugning - Branchevejledning

Lokaludsugning - Branchevejledning

from 106.00

Branchevejledning om lokaludsugning anviser, hvornår der skal der være udsugning fra en arbejdsplads og hvordan skal man installere en lokaludsugning. Er baseret på bl.a. Medd. B,  nr. 554 og Teknisk forskrift nr. 6/1997.

Priser og medlemskab
Medlemmer af SEA HEALTH & WELFARE er alle dansk flagede skibe over 20 BT og andre der er tilmeldt ordningen. Vælg ”medlem” eller “ikke-medlem” i feltet nedenfor for at se prisen.

Vil du være medlem af SEA HEALTH & WELFARE? Ring til os på +45 7240 2610 eller skriv en mail til info@shw.dk.

Priserne er ekskl. moms.

Medlemskab:
Quantity:
Tilføj til kurv

Læs mere om dette produkt

Vejledningen er både på dansk og engelsk i samme publikation. Lokaludsugning er branchevejledning nr. 2.

Luftforurening er en uønsket, men uundgåelig konsekvens af menneskeskabt aktivitet. Hvis du i dit arbejde indånder eller kommer i kontakt med skadelig røg eller giftige dampe fra kemikalier, kan det skade din sundhed. Åndenød og besvimelse er eksempler på akutte skader, mens astma, kronisk bronkitis og kræft kan være resultat af en mere vedvarende påvirkning.

Det betyder, at al personel ikke må/bør udsættes for unødige påvirkninger, der på kort eller langt sigt kan forringe deres helbred. Vejledningen Lokaludsugning forklarer og viser med eksempler muligheder for etablering af diverse former for udsugning som påbudt i forskrifterne. Især er områderne malershop, maskinrum og værksteder behandlet og der gives råd om både rumventilation og lokaludsugning - både faste og flytbare.