Skib og kontor på bølgelængde

Skib og kontor på bølgelængde

from 175.00

God kommunikation fordrer et godt samarbejde mellem skib og kontor. Og et godt arbejdsklima giver et mere effektivt samarbejde. Det vejleder SEA HEALTH & WELFARE om i publikationen.

Bestilling
Her kan du betale med kreditkort. Priserne er ekskl. moms. Ved dansk leveringsadresse vil moms blive pålagt prisen.

Medlemskab
Rederier registreret med dansk-flagede skibe er medlemmer hos SEA HEALTH WELFARE. Vælg ”medlem” i feltet nedenfor. Ikke dansk-flagede skibe: Vælg ”ikke-medlem”.

Vil du være medlem af SEA HEALTH & WELFARE? Ring til os på +45 7240 2610 eller skriv en mail til info@shw.dk.

Note: Kontakt venligst salg@shw.dk med indkøbsordre, hvis du er et dansk rederi og ønsker at bestille produkter, der skal leveres i Danmark med momsfritagelse.

Medlemskab:
Quantity:
Tilføj til kurv

Læs mere om dette produkt

Kommunikation mellem skibet og kontoret på land har altid været en udfordring eksempelvis på grund af de store afstande, forskellige tidszoner og arbejdssituationer. Vigtige beskeder går ofte tabt i e-mails og misforståelser parterne i mellem kan skabe frustrationer og irritation.

Vejledning "Skib og kontor på bølgelængde" giver gode råd til personalet på både kontoret og på skibene, til at indgå i en positiv process. De søfarende og kontorpersonalet får vigtige og gode råd til at forbedre kommunikationen.