Er du Fit4SEA? Mød tre seje søfarende, der er!

 

At være i god fysisk form er vigtigt for et langt, godt og sundt liv til søs.

Når du er i fysisk god form, kan du lettere overkomme hverdagens strabadser og opgaver om bord – såvel som derhjemme. Ikke nok med det, så påvirker fysisk aktivitet også dit psykiske velvære. Det ved maskinmester, Michael Thinnesen, styrmand, Johan K. Jacobsen og skibsassistent Jesper A. Hansen, alt om. Alle tre har vundet en podieplads i sportskonkurrencen, Fit4SEA 2020.

Mød her de tre søfarende og få inspiration til at komme i gang selv – måske endda med dine kollegaer?

 
 
 
Michael 2.JPG

MICHAEL THINNESEN

  • MASKINMESTER PÅ GIJON KNUTSEN

  • 55 ÅR

  • VINDER AF ‘FIT4SEA 2020 - LØB’

”Jeg deltager i Fit4SEA, fordi jeg generelt udfordres af alle former for konkurrence, men i lige så høj grad for at holde mig fysisk ”fit for fight”. Sidst - men ikke mindst - for at bremse det aldersbetingede muskel- forfald. Jeg træner 5-7 gange om ugen, og jeg deltager i alle Fit4SEA ’challenges’, og skulle vi mangle udfordringer om bord, stabler jeg gerne selv én på benene. Det er ikke kun for træningens skyld, men i lige så høj grad for at få gang i samværet og det sociale liv på skibet.”

Johan.jpg

JOHAN K. JACOBSEN

  • 1. STYRMAND PÅ ESVAGT ALBERT BETZ

  • 36 ÅR

  • 2. PLADSEN I ‘FIT4SEA 2020 RONING’

”Jeg har været med i Fit4SEA, siden jeg i 2015 startede i den danske handelsflåde, men jeg har altid været aktiv i træning og fokuseret på at holde mig i form. Delvist for at holde min astma på afstand. Det er særligt de sidste par år, jeg har givet den gas i træningslokalet. Fit4SEA bruger jeg som en motivationsfaktor, og det har hjulpet rigtig godt indtil videre. Og så er T-shirten en fin pris at opnå i de forskellige discipliner”.

Jesper fit4sea vinder 2.jpg

JESPER A. HANSEN

  • SKIBSASSISTENT PÅ ESVAGT FROUDE

  • 45 ÅR

  • VINDER AF ‘FIT4SEA 2020 CROSS’

”Jeg deltager i Fit4SEA, fordi jeg gerne ville tabe mig, og så var det en god mulighed for at holde styr på træningen. Jeg træner ca. 1 time hver anden dag og jeg tabte mig 43 kg sidste år.”


CHALLENGES

Challenges - Balzej og crew.PNG

En nem måde at få kickstartet din træning på kan fx være med en ”Challenge”. I SEA HEALTH & WELFARE har vi lavet en række udfordringer som en månedskalender med en lille daglig workout. På den måde behøver du ikke at tænke over, hvad du skal lave i dag eller i morgen, samtidig med at du ikke behøver meget plads eller udstyr. Mange søfarende bruger allerede disse workouts som en del af deres egen træning og for at lave en aktivitet sammen med andre kollegaer. Kaptajn Blazej Bakalarczyk og hans crew på FIONIA SWAN laver ofte challenges sammen - enten på dækket eller i deres træningslokale. Download udfordringer via hjemmesiden eller i Fit4SEA Community gruppen på Facebook.