Gør klar til nye træningsmål i FIT4SEA i 2024

Vigtig information til alle FIT4SEA-deltagere: Nye benchmarks vil blive introduceret, og lotteriformatet vil blive ændret. Og fra 2024 skal du registrere alt dit hårde arbejde på hjemmesiden. Læs mere herunder for at få det store overblik.

Flere og flere søfarende melder sig til FIT4SEA og deltager i konkurrencen om lækre præmier. Nu er vi over 2.000 brugere, og mange har allerede gjort sig fortjent til en præmie.

“Det er fantastisk, at så mange søfarende bliver inspireret til at motionere og registreret deres træning på vores FIT4SEA hjemmeside. Samtidig er vi meget imponerede over, hvor mange, der når målene i mere end en disciplin - det er fremragende,” siger Pernille Nordstrand Sass-Nielsen, der er sundhedsfremmekonsulent i SEA HEALTH & WELFARE og ansvarlig for FIT4SEA.

I 2024 er vi derfor klar med en ny udfordring til alle brugere. Vi hæver træningsmålene, så der nu skal tilbagelægges en længere distance eller trænes i længere tid, før der er vundet en præmie.

“Vi øger målene betydeligt i 2024 for at give alle brugerne en ekstra udfordring. Vi er samtidig overbevist om, at I kan gennemføre målene - og måske i flere discipliner, og at vi samtidig kan tiltrække endnu flere brugere,” siger Pernille.

De nye træningsmål

Cykling: 500 km

Løb: 250 km

Roning: 250 km

Cross: 250 km

Gang: 250 km

Vægttræning: 25 timer

En ny måde at vinde præmier på

Fra 2024 vil lodtrækningen også ændre form. Fra den dag, du tilmelder dig FIT4SEA, deltager du automatisk i lotteriet og får chancen for at vinde endnu flere præmier inden årets udgang.

På den måde har alle FIT4SEA-deltagere en lige og retfærdig chance for at vinde præmier, selv efter de opgraderede træningsmål.

Vi ville selvfølgelig ikke gennemføre disse ændringer, hvis vi ikke mente, at det ville gøre oplevelsen markant bedre for alle.

Tilmelding via FIT4SEA-hjemmesiden

Fra 2024 kan du ikke længere registrere din træning via et Excel-ark. I stedet skal du selv registrere data via FIT4SEA's hjemmeside. Dette vil være den eneste måde at registrere på.

Vi håber, at du vil være med til endnu et aktivt og spændende år i 2024. Vi kan ikke vente!

Læs mere om FIT4SEA her

Troels Leth