Sådan spreder vores "Santa Woman" julestemning på skibene i Rotterdam Havn

Belinda Hoff, vores farverige og engagerede velfærdskonsulent i Brielle, har brugt de sidste par måneder på at levere julegaver til de fantastiske besætninger på danskflagede skibe i Rotterdam Havn.

Hun har prøvet at nå ud til så mange søfarende, som muligt, og her giver hun et glimt af sine skibsbesøg. Hendes første levering af gaver var den 21. oktober.

"I år, ligesom de foregående år, har mange kaptajner bedt om min hjælp til at arrangere julegaver til besætningsmedlemmerne. Mine første leveringer var til besætningsmedlemmerne om bord på MAJESTIC MAERSK og MILAN MAERSK, og siden da har jeg hver uge uddelt hundredevis af julegaver, som min mor, Mama Daisy, har pakket ind i julepapir," siger Belinda Hoff.

For to uger siden begyndte Belinda også at dele juleæsker ud, som var doneret af Wrist i Rotterdam.

"Indtil videre har jeg arrangeret og leveret gaver til mere end 500 søfolk om bord på mere end 10 skibe! Det er vidunderligt at møde alle disse søfarende, som er oprigtigt glade og taknemmelige for al den ekstra opmærksomhed og omsorg. Mange skibe og besætningsmedlemmer beder også ofte om hjælp i sidste øjeblik, og jeg tilbyder gerne vores hjælp," siger Belinda.

Julegaver og velfærdskasser til nye skibe

Blandt de andre skibe, der bød Belinda velkommen om bord, var SANTA INES, som ankom til havnen for første gang. Nu er Rotterdam en del af deres rejse hver anden måned.

Belinda besøgte også den internationale besætning på det danskflagede BULKVESSEL XO Copenhagen, som ankom til Rotterdam havn for første gang. De skulle losse 42.000 tons rapsfrø, som de havde lastet i Rumænien.

“Besætningsmedlemmerne satte stor pris på at se, at SEA HEALTH & WELFARE er her for at byde dem velkommen og støtte dem med Welfare Box og halsvarmere til alle,” siger Belinda.

En anden nyankommen var ESVAGT FARADAY, der ankom til Mammoet Schiedam for at få installeret et nyt landgangssystem om bord.

"Det var den første besætning fra et ESVAGT-skib her i havnen! Hvem skulle have troet det, når de opererer og sejler fra havne tættere på Danmark. Jeg besøgte de fantastiske besætningsmedlemmer og delte velfærds- og julekasser ud", siger Belinda.

Hun tog sig også af shoreleaves fra besætningen på SAN MARCO MAERSK, SANTA CLARA, MOSCOW MAERSK, GIJON KNUTZEN OG MONA SWAN kombineret med besøg og leverancer.

"De elskede alle at slentre rundt i Brielle, som er pyntet med Sinterklaas og julelys, og alle elskede komforten i deres Home Away From Home i Vischstraat."

Julegaveforberedelserne og -udleveringerne fortsætter, og vores Seafarers' Centre i Brielle lige syd for havnen ligner meget "Julemandens Nordpolstation" i disse dage, konstaterer Belinda med et stort smil.

Vores velfærdsservice og Seafarers' Centre i Brielle/Port of Rotterdam er åbent 24/7 hele året rundt, bortset fra den 25. december, 31. december og 1. januar.

Troels Leth