Trine Hoffmann fra MÆRSK vinder Diversitetsprisen 2023

Midt i den festlige stemning under Pride-ugen i København stod Trine Hoffmann fra MÆRSK i rampelyset som modtager af Diversitetsprisen 2023, der uddeles af Danske Rederier. Med prisen anerkendes hun for sit enestående bidrag til at katalysere den kulturelle transformation og fremme mangfoldighed i den maritime industri.

Prisoverrækkelsen var en hyldest til de mange forskellige mangfoldighedsinitiativer, der alle arbejder for at opbygge en mere inkluderende shippingindustri. I denne sammenhæng gav kåringen af Trine Hoffmann genlyd som et stærkt vidnesbyrd om idealerne om mangfoldighed, inklusion og diversitet.

De i alt fire nominerede til Diversitetsprisen 2023 er alle eksempler på den maritime industris rejse mod øget inklusion: MOLSLINJENs indsats for at øge den kvindelige repræsentation blandt skibsassistenter, HAFNIAs innovative "Maritime Culture Lab", Neele Pawlowskis fortalervirksomhed gennem netværket Women in Shipping Denmark og Hoffmanns egen rolle i at transformere i MÆRSK.

Hoffmanns særlige tilgang til at fremme mangfoldighed og inklusion skilte hende ud. Hos MÆRSK etablerede hendes lederskab et benchmark for inklusion og respekt. Hendes usædvanlige drive og håndgribelige ambitioner spiller en afgørende rolle, ikke bare for at omfavne mangfoldighed, men også for aktivt at integrere ny viden og praksis inden for DEI-området – et skridt, der virkelig forandrer landskabet. Juryens særlige vægt på hendes ekstraordinære drivkraft kombineret med hendes engagement og fokus på diversitet understreger hendes betydning.

Anne W. Trolle, direktør for ansættelsesforhold, rekruttering og uddannelse i DANSKE REDERIER, udtaler: "Et stort tillykke til Trine og MÆRSK for at vinde vores DEI Award 2023. Trine var en blandt mange fremragende nominerede, og jeg er virkelig glad og stolt over at være vidne til den enorme indsats og de forandringer, der er sket i shippingbranchen i de senere år."

Læs mere på danishshipping.dk

Troels Leth