Stor interesse for søfarendes velfærd og arbejdsmiljø på maritim messe

Tirsdag og onsdag i denne uge er SEA HEALTH & WELFARE med på WORLD MARITIME FORUM i Bella Center i København. Som en af messens få leverandører af velfærds- og arbejdsmiljøydelser og rådgivning har der tirsdag formiddag været stor interesse for standen.

Det har især været konsulenterne Anna Bergmark og Pernille Nordstrand Sass-Nielsen, der har modtaget de nysgerrige gæster ved standen og blandt andet fortalt om vores vejledninger i Mental Health Toolbox, FIT4SEA og @SEA-@SHORE platformene.

“Det har været meget forskelligt, hvad gæsterne har spurgt os om. Nogle var nysgerrige og nok mest tiltrukket af muligheden for at vinde en kurv med chokolader, øl og vin. Andre var meget interesserede i vores vejledninger og hvad vi kan tilbyde i form af rådgivning og undervisning,” siger Anna Bergmark.

“Vi har blandt andet talt med medarbejdere fra rederier, shippingfirmaer og crew management virksomheder. Én ville gerne vide mere om velfærdstilbud, herunder motion, på mindre fartøjer. En anden gæst skal i gang med at forberede en indsats omkring trivsel for deres søfarende. Det var spændende at høre deres tanker omkring disse tiltag og byde ind med, hvordan vi eventuelt kan hjælpe,” siger Pernille Nordstrand Sass-Nielsen.

Messen er præget af leverandører af alt fra belysning og navigationsudstyr til løsninger til losning og opbevaring af nye, grønne brændstoffer. Og meget andet. Udover SEA HEALTH & WELFARE er ISWAN den anden leverandør af velfærdsydelser på messen.

“Indtil nu er det mit klare indtryk, at vi har succes med at være på messen. Vi oplever stor interesse for os som organisation og hvad vi kan tilbyde. Vi ser frem til muligheden for at kunne skabe nye relationer med rederierne og de søfarende og være med til at opretholde fokus på velfærd og trivsel på de dansk-flagede skibe,” siger Jacob Christensen, faglig leder i SEA HEALTH & WELFARE.

Troels Leth