Det gode arbejdsliv til søs

Det gode arbejdsliv til søs

from 229.00

Det gode arbejdsliv til søs handler om at kunne udføre et godt stykke arbejde i et godt samarbejde med resten af besætningen og i det hele taget trives om bord - også når man har fri. Vejledningen giver gode råd med eksempler.

Priser og medlemskab
Medlemmer af SEA HEALTH & WELFARE er alle dansk flagede skibe over 20 BT og andre der er tilmeldt ordningen. Vælg ”medlem” eller “ikke-medlem” i feltet nedenfor for at se prisen.

Vil du være medlem af SEA HEALTH & WELFARE? Ring til os på +45 7240 2610 eller skriv en mail til info@shw.dk.

Priserne er ekskl. moms.

Medlemskab:
Quantity:
Tilføj til kurv

Læs mere om dette produkt

Skibsledelsen er helt central, når der skal skabes betingelser for et godt arbejdsliv. Derfor har SEA HEALTH& WELFARE udgivet en håndbog om hvordan man kan arbejde med og skabe bedre trivsel om bord - med skibsledelsen som den primære målgruppe. Men andre i besætningen vil også kunne finde nyttige viden i bogen.

Kapitler i bogen omhandler: God ledelse om bord, Kommunikation og information om bord. Håndtering af konflikter om bord. Forebyggelse af social isolation. Håndtering af kriser om bord. Fokus på arbejdsbelastninger og stress om bord. Håndtering af flerkulturelle besætninger. Første del omhandler søfolks historier og erfaringer. Anden del præsenteres viden og en række redskaber om trivsel.