Hygiejne i kabyssen - Komplet pakke

Hygiejne i kabyssen - Komplet pakke

from 1,200.00

Pakken indeholder materialer til at indføre HACCP, egenkontrol og god praksis i kabyssen med hensyn til håndtering af fødevarer. Med den kan man opfylde kravene i MLC 2006, Port State Control og Ship Sanitation Certificate.

Priser og medlemskab
Medlemmer af SEA HEALTH & WELFARE er alle dansk flagede skibe over 20 BT og andre der er tilmeldt ordningen. Vælg ”medlem” eller “ikke-medlem” i feltet nedenfor for at se prisen.

Vil du være medlem af SEA HEALTH & WELFARE? Ring til os på +45 7240 2610 eller skriv en mail til info@shw.dk.

Priserne er ekskl. moms.

Medlemskab:
Quantity:
Tilføj til kurv

Læs mere om dette produkt

SEA HEALTH & WELFARE har udviklet "Hygiejne i kabyssen", som giver vejledning og gode råd til egenkontrol i kabyssen. Pakken indeholder:

  • Tre hæfter er vejledninger, der giver råd til, hvordan egenkontrol kan gribes an. Hæfte 1 er til rederiet, der sætter rammerne. Hæfte 2 er til skibsføreren og skibskokken, der skal sikre organiseringen og dokumentationen om bord. Hæfte 3 er nyttig viden til skibskokken om fødevaresikkerhed og forebyggelse af sygdomme m.m.
  • DVD-film og det medfølgende hæfte giver en introduktion.
  • To A3-plakater kan hænges op i messen (How to Handwash og 5 tommelfingerregler).
  • Vægplakat i plastik som med sugekopper hænge på en dør eller en skotte i kabyssen (Gode daglige rutiner).
  • Klistermærker til at sætte op forskellige steder, fx i provianteringen eller messen. Det er vakuummærker, der let kan sættes op og tages ned, fordi de ikke klistrer fast.
  • En CD med gode eksempler på skemaer. Skemaerne er til inspiration og skal helt sikkert tilpasses rederiets/skibets behov.