Hygiejne i kabyssen - Komplet pakke

Hygiejne i kabyssen - Komplet pakke

from 1,200.00

Pakken indeholder materialer til at indføre HACCP, egenkontrol og god praksis i kabyssen med hensyn til håndtering af fødevarer. Med den kan man opfylde kravene i MLC 2006, Port State Control og Ship Sanitation Certificate.

Bestilling
Her kan du betale med kreditkort. Priserne er ekskl. moms. Ved dansk leveringsadresse vil moms blive pålagt prisen.

Medlemskab
Rederier registreret med dansk-flagede skibe er medlemmer hos SEA HEALTH WELFARE. Vælg ”medlem” i feltet nedenfor. Ikke dansk-flagede skibe: Vælg ”ikke-medlem”.

Vil du være medlem af SEA HEALTH & WELFARE? Ring til os på +45 7240 2610 eller skriv en mail til info@shw.dk.

Note: Kontakt venligst salg@shw.dk med indkøbsordre, hvis du er et dansk rederi og ønsker at bestille produkter, der skal leveres i Danmark med momsfritagelse.

Medlemskab:
Quantity:
Tilføj til kurv

Læs mere om dette produkt

SEA HEALTH & WELFARE har udviklet "Hygiejne i kabyssen", som giver vejledning og gode råd til egenkontrol i kabyssen. Pakken indeholder:

  • Tre hæfter er vejledninger, der giver råd til, hvordan egenkontrol kan gribes an. Hæfte 1 er til rederiet, der sætter rammerne. Hæfte 2 er til skibsføreren og skibskokken, der skal sikre organiseringen og dokumentationen om bord. Hæfte 3 er nyttig viden til skibskokken om fødevaresikkerhed og forebyggelse af sygdomme m.m.
  • DVD-film og det medfølgende hæfte giver en introduktion.
  • To A3-plakater kan hænges op i messen (How to Handwash og 5 tommelfingerregler).
  • Vægplakat i plastik som med sugekopper hænge på en dør eller en skotte i kabyssen (Gode daglige rutiner).
  • Klistermærker til at sætte op forskellige steder, fx i provianteringen eller messen. Det er vakuummærker, der let kan sættes op og tages ned, fordi de ikke klistrer fast.
  • En CD med gode eksempler på skemaer. Skemaerne er til inspiration og skal helt sikkert tilpasses rederiets/skibets behov.