Faldsikring - Branchevejledning

Faldsikring - Branchevejledning

from 106.00

Vejledning om operationelle muligheder for faldsikring i mast, på gangvej og ved udenbordsarbejde. Er udgivet på grundlag af Meddelelser fra Søfartsstyrelsen B kapitel II-4, 2001.

Bestilling
Her kan du betale med kreditkort. Priserne er ekskl. moms. Ved dansk leveringsadresse vil moms blive pålagt prisen.

Medlemskab
Rederier registreret med dansk-flagede skibe er medlemmer hos SEA HEALTH WELFARE. Vælg ”medlem” i feltet nedenfor. Ikke dansk-flagede skibe: Vælg ”ikke-medlem”.

Vil du være medlem af SEA HEALTH & WELFARE? Ring til os på +45 7240 2610 eller skriv en mail til info@shw.dk.

Note: Kontakt venligst salg@shw.dk med indkøbsordre, hvis du er et dansk rederi og ønsker at bestille produkter, der skal leveres i Danmark med momsfritagelse.

Medlemskab:
Quantity:
Tilføj til kurv

Læs mere om dette produkt

Vejledningen er både på dansk og engelsk i samme publikation. Faldsikring er branchevejledning nr. 1.

For at undgå, at personer om bord kommer til skade ved arbejde i højder, skal de sikres med faldsikring. Faldsikring er bredt forstået og det omfatter enhver forebyggelse mod nedstyrtninger. Som eksempler herpå kan nævnes rygbøjler, gelænder, wiresystem etc. Vejledningen uddyber reglerne om faldsikring og omhandler særligt områderne mastearbejde, gangvej og udenbords arbejde. Det er anvisning på, hvilke forhold der betinger særlige konstruktionsmæssige sikringer eller brug af personlige værnemidler. Branchevejledningen gennemgår både metoderne i eksisterende skibe så vel som nybygninger.