Arbejdsmiljøkursus (§16) som e-learning

Arbejdsmiljøkursus (§16) som e-learning

from 3,750.00

Søfarende kan tage arbejdsmiljøuddannelsen som e-learning om bord på skibet. Med denne uddannelse bliver kursisten klædt på til at udføre de opgaver, der er påkrævet som medlem af sikkerhedsgruppen.

Kurset kan købes fra d. 6. august 2018.

Pris – årligt licensgebyr for skibe
Opgivne priser er et årligt licensgebyr per skib. Når kurset er bestilt til et skib, vil det være frit tilgængeligt for alle om bord det pågældende skib. Et gebyr vil blive opkrævet for kursister, der skal have et godkendt certifikat for at være en del af sikkerhedsgruppen i overensstemmelse med dansk lovgivning. Andre kan også bestille et certifikat.

Årlig licensgebyr dækker opdateringer af kursusindhold og platform.

Medlemmer: DKK 3.750,00 / USD 588,00
Ikke-medlemmer: DKK 4.680,00 / USD 735,00
Gebyr for udstedelse af certifikat: DKK 1.465,00 / USD 230,00

Prisen DKK afhænger af valutakursen for USD på købsdagen.

Pris – one-time-use
Rederiet kan bestille et engangskursus til enkeltpersoner. Ønsker du denne mulighed, gælder nedenstående priser pr. person.

Medlemmer: DKK 3.750,00 / USD 588,00
Ikke-medlemmer: DKK 4.680,00 / USD 735,00
Gebyr for udstedelse af certifikat: DKK 1.465,00 / USD 230,00

Prisen DKK afhænger af valutakursen for USD på købsdagen.

Medlemskab
Rederier registreret med dansk-flagede skibe er medlemmer hos SEA HEALTH WELFARE. Vælg ”medlem” i feltet nedenfor. Ikke dansk-flagede skibe: Vælg ”ikke-medlem”.

Vil du være medlem af SEA HEALTH & WELFARE? Ring til os på +45 7240 2610 eller skriv en mail til info@shw.dk.

Medlemskab:
Quantity:
Tilføj til kurv

Læs mere om dette produkt

På danskflagede skibe skal medlemmer af sikkerhedskomitéen gennemgå en uddannelse i arbejdsmiljø, også kendt som "§ 16 kursus", ifølge dansk lovgivning. Når en sikkerhedsrepræsentant er udvalgt og en arbejdsleder udpeget, skal rederiet tilmelde begge §16-kurset. Denne uddannelse kan gennemføres om bord på skibet som e-learning.

Se traileren for arbejdsmiljøkursus (§16) som e-learning
 

Lovgivning

E-learningskurset dækker de internationale krav, der er fastsat i Maritime Labour Convention, 2006, Regulation 4.3 – Health and safety protection and accident prevention og Guidelines for implementing the occupational safety and health provisions of the Maritime Labour Convention, 2006, Section 5.7.

Kurset er godkendt af Søfartsstyrelsen.
 

Formål

Formålet med kurset er at give søfarerende den nødvendige uddannelse og viden, der er påkrævet for at udføre opgaverne som medlem af sikkerhedsorganisationen. Kurset forbinder teori og praksis i samarbejde med kolleger om bord for at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø om bord. Ved at muliggøre uddannelse om bord vil vi samtidigt kunne bidrage til en mere bæredygtig løsning ved at reducere rejse- og kursusaktiviteter.
 

Hvem har lavet kurset?

SEA HEALTH & WELFARE og Seagull Maritime AS har i samarbejde udviklet §16 e-learningskursus for sikkerhedsgruppens medlemmer, der kan udføres om bord på skibet. SEA HEALTH & WELFARE er ansvarlig for kursusmodulerne og for de praktiske øvelser, der kontinuerligt lever op til dansk og international lovgivning. Kurset udføres på en elektronisk platform, der er understøttet af Seagull Maritime AS, der er styret og kvalitetssikret i en løbende og dynamisk proces af SEA HEALTH & WELFARE.
 

Hvordan er kurset designet?

Kurset består af 14 e-learningsmoduler i en kombination af teoretisk læring og praktiske øvelser i samarbejde mellem kaptajnen, den udpegede arbejdsleder, den udvalgte sikkerhedsrepræsentant og resten af besætningen.