Health and Safety at Sea - Version 5.0

Health and Safety at Sea - Version 5.0

from 5,000.00

"Health & Safety at Sea" er et IT-program til skibet, der bl.a. indeholder programmer til behandling af kemikalier, risikovurdering, catering og lægehjælp. Programmet fås både på dansk og engelsk.

Priser og medlemskab
Medlemmer af SEA HEALTH & WELFARE er alle dansk flagede skibe over 20 BT og andre der er tilmeldt ordningen. Vælg ”medlem” eller “ikke-medlem” i feltet nedenfor for at se prisen.

Vil du være medlem af SEA HEALTH & WELFARE? Ring til os på +45 7240 2610 eller skriv en mail til info@shw.dk.

Priserne er ekskl. moms.

Medlemskab:
Quantity:
Tilføj til kurv

Læs mere om dette produkt

Programmet “Health & Safety at Sea” er et unikt værktøj, som skibe og rederier kan bruge til at få adgang til en lang række værktøjer - på kontoret eller på skibet. Programmet giver dig mulighed for:

  • Risikovurderinger: Her kan du holde styr på, og vedligeholde dine risikovurderinger på skibet. 
  • Kemikaliebehandling: Har kan du registrere og holde styr på de kemikalier, I bruger på skibet og som ikke indgår i fragten og eller lasten.
  • Catering: Her kan du hente information om fx sikkerhed og hygiejne i kabyssen. Der er sunde og lækre opskrifter og meget mere. 
  • Sikkerhedsorganisationen: Her får du adgang til sikkerhedsorganisationens opgaver på skibet. Programmet indeholder fx. skabeloner til oprettelse af dagsordner, referater m.m. på sikkerhedsmøder. 
  • Lægebog for Søfarende: Her får du adgang til sygdomsbehandlerens lægebog fra 2016 i elektronisk format. 

Vejledninger og guides i e-Reader: Programmet giver dig også adgang til en lang række SEA HEALTH & WELFARE vejledninger, tegninger og posters, fx drikkevandsvejledningen og branchevejledninger, i et elektronisk format. Enkelte af disse kræver dog brugerbetaling. 

Programmet kan anvendes på en enkelt computer, eller på et netværk af computere. Du kan skifte mellem engelsk og dansk sprog, og programmets brugervenlighed gør det let for skibe og rederier at følge national og international lovgivning.

I den seneste version 5.0 af "Health & Safety at Sea" har vi introduceret en ny og mere moderne Microsoft-teknologi, der giver mulighed for nye funktioner og features. Ligesom det var tilfældet med version 4.0, så kører version 5.0 i en offline tilstand og baner samtidig vejen for vores langsigtede vision, nemlig en online platform. Den gamle Microsoft Access-baseret fildatabase er blevet erstattet af et Microsoft localDB SQF server setup, som har en bedre platform, hvor flere brugere kan arbejde samtidig. Programmets nye facade er baseret på HTML, og er understøttet af moderne og opdaterede webbrowsers. Dette betyder, at brugerfladen vil fungere præcis ligesom en webbrowser. Med disse nye funktioner stræber vi efter at give brugeren en bedre oplevelse med programmet.