Lovpligtig: Lægebog for Søfarende

Lovpligtig: Lægebog for Søfarende

from 950.00

Lægebog for Søfarende er den autoriserede lægebog for danske skibe. Der medfølger 17 instruktionsfilm. Bogen findes også som e-bog og applikation. Bogen kan også tilgås online via hjemmeside.

Priser og medlemskab
Medlemmer af SEA HEALTH & WELFARE er alle dansk flagede skibe over 20 BT og andre der er tilmeldt ordningen. Vælg ”medlem” eller “ikke-medlem” i feltet nedenfor for at se prisen.

Vil du være medlem af SEA HEALTH & WELFARE? Ring til os på +45 7240 2610 eller skriv en mail til info@shw.dk.

Priserne er ekskl. moms.

Medlemskab:
Quantity:
Tilføj til kurv

Læs mere om dette produkt

Der er langt til lægen, når man er til søs. Bliver du syg eller kommer til skade, tager du fat i sygdomsbehandleren, som kan hjælpe dig med alt fra hovedpinepiller, viden om sygdomme og behandling af symptomer og skader. I ryggen har sygdomsbehandleren Radio Medical, skibsmedicinkisten og så en lægebog for søfarende, som giver et nemt og praktisk overblik over, hvad man skal gøre med mange sømil til nærmeste lægeklinik.

Med køb af den trykte lægebog følger 17 instruktionsfilm på en USB-nøgle, hjemmeside, e-bog og app. I bogen får du viden om almindelige og alvorlige sygdomme, symptomer og behandling. Den er baseret på ABCDE-principperne og der står trin-for-trin, hvordan man skal forholde sig. Hvad kan behandles om bord, og hvad kræver et besøg hos en læge? Bogen er lavet, så den er let tilgængelig, også selvom man ikke har en lægeuddannelse.

Bogen findes også som offline e-bog og app til iPhone samt online via en hjemmeside. 

Lægebog for Søfarende er autoriseret af Søfartsstyrelsen. Bogen er redigeret af SEA HEALTH & WELFARE og skrevet af redaktøren sammen med Marie Bohn Hamming. Bogen er illustreret af Thomas Andreasen A3D. 

Den nye lægebog kan fås på dansk eller engelsk. Bogen sendes ikke automatisk ud, men skal rekvireres via webshop eller salg@shw.dk.