Ønsker du at sætte fokus på kosten og måltidsoplevelsen om bord? Så er der hjælp at hente hos SEA HEALTH & WELFARE, vi vejleder i kost, giver coaching til overvægtige søfolk og giver kurser i gastronomi og hygiejne i kabyssen.

 

kæmper i med kiloene til søs?

Vi vejleder i, hvordan I kan arbejde med kosten og måltidsoplevelsen om bord, så I sikrer, at så mange besætningsmedlemmer som muligt tager del i processen. Vi skræddersyr et forløb, der passer til jeres ambitionsniveau. Forløbet kan dreje sig om implementering af sund kost om bord, etableringen af en god måltidsoplevelse eller bare information om, hvad sund kost er ifølge de officielle anbefalinger. 

Vi skræddersyr individuelle coachingforløb til overvægtige søfolk. Vi er et team af ernæringskonsulenter, fysioterapeuter og psykologer, der i tæt samarbejde søger at hjælpe den enkelte, der hvor vedkommende er i sit liv. Vi tager udgangspunkt i den hverdag, den pågældende har og er meget opmærksom på, at der oftest er et liv til søs og et liv på land. Vi søger at samarbejde med rederiet, familien, kolleger, hovmestre og kolleger i øvrigt for at skabe de optimale betingelser for et varigt vægttab hos den enkelte. Såfremt det ønskes kan vi også indgå et samarbejde med den involverede søfartslæge.

 

Inspirationskurser for kokke, hovmestre og det gastronomiske folk til søs

SEA HEALTH &  WELFARE skræddersyr kurser inden for hygiejne i kabyssen og gastronomien om bord. Eksempler på kurser kunne være. 1. Brødbagning, 2. Inspiration til salatbaren. 3. Sund kost ombord med fokus på den lune ret. 4. Sunde kager og desserter 5. Sunde drikke.

Såfremt du har nogle ønsker lad os høre fra dig og tilrettelægge et relevant kursus i samarbejde.