FIT4SEA-MOTIONSKONKURRENCEn BESTÅR AF FEM DISCIPLINER, OG ER FOR ALLE SØFARENDE I DEN DANSKE HANDELSFLÅDE SAMT SØFARTSSKOLERNE.

 

fit4sea discipliner

Vi dyster i løb, cykling, roning, cross-training og styrketræning. Konkurrencerne løber hele året, men gøres op hvert år d. 31. december, hvor distancerne tælles sammen, og vi finder vinderne af skibskonkurrencerne. Du kan naturligvis deltage i alle de konkurrencer, du har lyst til. Du kan også registrere den motion, du dyrker derhjemme. Motionen tæller både i den individuelle konkurrence og i skibskonkurrencen. Vi tilskriver din ”hjemme”-motion det skib, du sidst havde hyre på, husk derfor at oplyse navnet på skibet.

Du er tilmeldt konkurrencerne, når du første gang indsender dine resultater til SEA HEALTH & WELFARE. I mailen bedes du opgive navn, skib, hjemadresse, og  T-shirtstørrelse. Send resultater og oplysninger til fit4sea@shw.dk.

Når du har trænet 100 km enten i løb, cykling, roning eller cross-training eller har styrketrænet i fire timer, modtager du den nye Fit4SEA-T-shirt. En lækker kvalitetstrøje i et svedtransporterende materiale, der fås både til mænd og kvinder. Vær opmærksom på, at du kun modtager én T-shirt, selv om du deltager i flere discipliner.

For hver 25 km du tilbagelægger i cykling, roning, løb og cross-training, eller sveder med fire timers styrketræning, opnås en gevinst-andel til lodtrækningen af de fede præmier, som vi hvert kvartal trækker lod om. Ved årets afslutning er der præmier til top 5 i de individuelle konkurrencer inden for hver disciplin. Opnår du den fulde distance i fire af de fem discipliner, vil du også modtage en præmie. Der er også præmier til top 3-skibene i hver kategori, nemlig et abonnement på Aktiv træning eller Men’s Health.

I vores resultatdatabase på vores hjemmeside kan du sikre dig, at dine resultater er registreret.

Vær opmærksom, på at når du deltager i en af vores konkurrencer, bliver dit navn offentliggjort på vores hjemmeside og sociale medier.

Husk at vi gerne modtager fotos og historier om sportsaktiviteter om bord, og at disse kan blive offentliggjort i vores trykte og sociale medier.

Hent skema til registrering af resultater

 

resultatdatabase

I databasen kan du se stillinger for cykling, løb, roning, crosstraining og styrketræning.

Vigtigt! Når man tilmelder sig vores motionskonkurrencer, så giver man samtidig tilladelse til at ens navn og skib, offentliggøres på vores hjemmeside og i andre trykte og sociale medier.

Gå til resultatdatabase og se stillingerne