Fit4Sea-motionskonkurrencer består af fem discipliner, og er for alle søfarende i den danske handelsflåde samt søfartsskolerne, hvor lærere og elever deltager på lige fod med deres sejlende kolleger. Se stillinger her.

 

fit4sea discipliner

Vi dyster i løb, cykling, roning, crosstraining og styrketræning. Konkurrencerne løber uafbrudt, men afsluttes hvert år d. 31. december, hvor distancerne tælles sammen, og vi trækker lod om mange præmier blandt deltagerne. Man kan naturligvis deltage i alle de konkurrencer, man har lyst til.

Det er også muligt at registrere den motion, du dyrker derhjemme. Motionen tæller både i den individuelle konkurrence og i skibskonkurrencen, og din motion vil blive tilskrevet det skib, du sidst havde hyre på, husk derfor at oplyse navnet på skibet.

Du er tilmeldt konkurrencerne, når du første gang indsender distancer til SEA HEALTH & WELFARE. I din første mail, bedes du opgive navn, skib, hjemadresse, og t-shirtstørrelse. Send resultater og oplysninger til fit4sea@shw.dk.

For hver 25 km du har tilbagelagt i cykling, roning, løb og crosstraining, eller svedt med fire timers styrketræning, opnås en gevinst-andel. Blandt andelene vil der ved årets slutning blive trukket lod om et antal præmier.

Når du har gennemført 100 km enten i løb, cykling, roning eller cross-training eller har styrketrænet i fire timer, sender vi dig årets motions T-shirt inden for den eller de discipliner, du deltager i.
Under ”stillinger” kan du sikre dig, at dine egne resultater er registreret, og vær opmærksom, på at når du deltager i en af vores konkurrencer, bliver dit navn offentliggjort på vores sociale medier.

Husk at vi gerne modtager fotos og bemærkninger om aktiviteter om bord, og at disse kan blive offentliggjort i vores trykte og sociale medier.

Hent skema til registrering af resultater

 

resultatdatabase

I databasen kan du se stillinger for cykling, løb, roning, crosstraining og styrketræning.

Vigtigt! Når man tilmelder sig vores motionskonkurrencer, så giver man samtidig tilladelse til at ens navn og skib, offentliggøres på vores hjemmeside og i andre trykte og sociale medier.

Gå til resultatdatabase