Top
Cart 0
Remigiusz Piotrowski 2014 IMGP9900.JPG
 
Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø

Vi hjælper skibe og rederier med et sundt og sikkert arbejdsmiljø til søs. Vores erfarne konsulenter tilbyder rådgivning og redskaber, der kommer hele vejen rundt om den søfarendes arbejdsliv. Vi tilbyder rådgivning inden for ulykkesforebyggelse, fysisk og psykisk arbejdsmiljø, ledelse og kommunikation, samt kost og hygiejne i kabyssen og meget mere.

Velfærd

Velfærd

Vi hjælper skibsklubben med indkøb af varer til skibet. Vi leverer nyheder fra alle verdenshjørner til alle syv verdenshave. Vi tilbyder film- og tv-ordninger, friske bøger fra vores bibliotek og ferie i de Søfarendes Ferieboliger. Som søfarende kan du vinde fede præmier i den populære sportskonkurrence Fit4SEA, og samtidigt komme i bedre form.

Kurser

Kurser

Skal du bruge et hygiejnebevis eller er du blevet udpeget som medlem i sikkerhedsorganisationen (§16-kurset)? Vi udbyder en lang række af kurser og vi kan også skræddersy et kursus, der passer til det behov et rederi står med. Det kan fx være den gode kommunikation mellem skibet og kontoret på land eller et kursus i stress- eller konflikthåndtering.

Health and Safety at Sea

Health & SAFETY at sea

IT-programmet Health & Safety at Sea er rederiets og skibets arbejdsmiljøprogram, der fungerer i både et offline og et online miljø, og på flere computere samtidigt. Du kan tjekke om kemikalierne er i orden og du finder madopskrifter, risikovurderinger og får fx adgang til Lægebog for Søfarende, der hjælper besætningen, hvis en ulykke opstår om bord.

 
003-questionn.png

RING TIL OS
+45 7240 2610

002-maill.png

SEND OS EN MAIL
info@shw.dk

001-helpp.png

Health & Safety IT Support
LÆS FAQ